Change your region

Skal du med på årets Trendseminar?

4 tendenser præger vores forbrug og vaner i 2023:

Manhood, Budgeteers, Me Mindset og Bubble Cultures.

Hvordan tackler forbrugerne en usikker og omskiftelig verden – og hvad betyder det for de brands, der vil ses og høres? Det kan du blive klogere på, når vi afholder årets Trendseminar i Aarhus og København. Vær med, når vi sammen med en række eksperter stiller skarpt på fire markante tendenser, du skal kende lige nu. Tilmeld dig 9. maj i Aarhus eller 11. maj i København.

Program

  • 8.30-9.00: Velkomst og morgenmad

  • 9.00-11.00: Trends & Talk med gæster på scenen

Hvor & hvornår

9. maj i Aarhus 

Centralværkstedet, Værkmestergade 7-9, Smedien, 8000 Aarhus

11. maj i København  

EssenceMediacom, Holmbladsgade 133, 2. sal, 2300 København S  

Oplev de fire nye trends

EM Denmark Trendseminar Manhood Banner

Trend #1: Manhood

Kampen om mandebilledet er i fuld gang, og nye generationer af mænd leder efter et sted at passe ind. Men valget står ikke længere mellem rå power og blid følsomhed, for mandligheden har fået mange nye nuancer. Det er tid til forandring – skal dit brand være en del af udviklingen? 

EssenceMediacom Denmark Trendseminar Budgeteers Page Banner

Trend #2: Budgeteers

Krisetid og stigende priser har gjort det nødvendigt for mange danskere at passe på pengene og spille tetris med budgettet. Kan du tænke kreativt og økonomisk bæredygtigt, sparer du tillid og troværdighed op til bedre tider. Forbrugerne har fundet fornuften frem. Har du? 

EssenceMediacom Denmark Trendesminar MeMindset Page Banner

Trend #3: Me Mindset

Krisetiderne har bidt sig fast, og forbrugerne bider fra sig. I kølvandet på pandemi, krig og klimaproblemer skifter fokus fra den store verden til mit lille univers. Det handler om det gode liv nu og her. Om det nære og det sjove. Er du også klar til at handle med et Me Mindset? 

EssenceMediacom Denmark Trendesminar Bubble Culture Page Banner

Trend #4: Bubble Culture

85% af alle danskere er dagligt på et digitalt medie. Vi er fælles om at være digitale, men hvad er vi fælles om online? Især de yngre generationer pejler efter interesserne, når de finder sammen om alt fra BookTok til gaming. Forbruget følger med interessekulturerne – gør dit brand også?

Det med småt

Afbud

Bliver du forhindret, så send en mail til [email protected] ✉️.

Pris

Trendseminar 2023 er gratis.

Parkering i København

Der er ikke mulighed for parkering hos EssenceMediacom, men vi henviser til parkeringspladser i de omkringliggende gader, fx Strandlodsvej eller foran Telia-bygningen i Holmbladsgade.

Parkering i Aarhus

Der er ikke mulighed for parkering på Centralværkstedet, men vi henviser til parkeringspladser hos Q-Park ved Frederiks Plads eller på Comwell.

Kontakt

Har du spørgsmål til Trendseminar 2023, tilmeldingen eller de fire trends? Så skriv til os på [email protected] ✉️.